Auteur: ZVV Veghel | 13-04-2019

BLC-cup: Zelda-KVD 't Leeuwtje maken er een spannende pot van

BLC  (Ben Linders Cup): Vrijdag 12 april zijn de kwartfinales gespeeld van het bekertoernooi.
De 1e wedstrijd tussen PSN - Pilz & Grillz 2 ging niet door omdat PSN hun tenu’s waren vergeten en deze niet binnen het half uur tevoorschijn konden toveren.
Helaas voor PSN gaat Pilz & Grillz 2 zonder te spelen naar de halve finale.

De 2e wedstrijd tussen KDV ‘t Leeuwtje en Zelda Personeelsdiensten was er een van zeer hoog niveau en misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen voor beide teams.

Zelda met absolute uitblinker Stef Adank en het Leeuwtje met Good Old  Enic Genc als de motor van de ploeg en niet te vergeten sta in de weg keeper Tarik Guner met ongelooflijke reflexen. Het leeuwtje kwam steeds op voorsprong maar Zelda knokte zich steeds langszij.

De eindstand werd 3-3 en bij strafschoppen trok Zelda aan het langste eind.

Na afloop gingen beide teams gezamenlijk op de foto, als uiting van respect naar elkaar na een geweldige wedstrijd. Klasse mannen.

Brugmans FC , medekoploper 3e divisie, tegen Safetrans (2e divisie) was een wedstrijd van 2 teams die gelijkwaardig waren, alleen Brugmans benutte de kansen beter en werd derhalve de 3e finalist.

De laatste pot was tussen Bouwbedrijf Willem Verbakel  - Van der Linden Futsal. Beide teams waren niet op zijn sterkst.  Deze ongelijk strijd eindigde in een 13-4 overwinning voor Van der Linden. Het verschil tussen een 1e divisie en de 2e divisie was erg duidelijk en team Verbakel werd als schietschijf gebruikt en bij rust was de wedstrijd reeds gespeeld met een 7-1 stand. Van der Linden kan zich in alle rust opmaken voor het kampioenschap van ZVV in de reguliere competitie.

De halve finale die op vrijdag 17 mei wordt gespeelt in sporthal De Bunders gaat tussen: