Auteur: ZVV Veghel | 20-04-2019

"Mennekes" van Image Fabrics 2 kampioen 2e divisie!

Vrijdag 19 april hebben de "mennekes" van Image Fabrics 2 verdiend het kampioenschap behaald door een zwaar bevochten overwinning op Safetrans 1. Aangemoedigd door trotse ouders en supporters heeft het team een fantastische prestatie neergezet.

Image Fabrics 2 kampioen 2018-2019

Het team begon als leerbedrijf van hun ouders, de veelal gewaardeerde en soms overfanatieke vedettes van Image Fabrics 1 (IF1). Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zullen ze bij IF1 hebben gedacht en hebben hun zoons, aangevuld met vrienden en bekende, in een 2e team ondersteund met tips, trics en een mooi tenue. Waar bij IF1 de sleet erin begon te komen wervelde het 2e team als vrolijke kids over het veld. Technisch en taktisch was het allemaal in het begin nog niet zo denderend omdat het veelal rasveldvoetballers zijn. Onder aanvoering van papa vdBroek-Pulles-vHeeswijk-Bos-Bijvelds-vLith kregen de "mennekes " uitleg hoe eea moest worden gespeeld. Dat zal aan de eettafels de nodige woorden hebben gekost want de seniors zullen het wel geweten hebben. En terecht; de seniors van IF1 mogen apetrots zijn op hun mennekes en hopen dat ze hun mennekes nog lange tijd zullen ondersteunen met raad en daad.
Daar Image Fabrics 2 verder gaat met zaalvoetballen zullen de seniors van IF1 er na dit seizoen mee gaan stoppen. Een stukje nostalgie zal verdwijnen.

Op vrijdag 24 mei om 19.00 uur zal Image Fabrics 2 nog een promo-wedstrijd spelen tegen de kampioen van de 3e divisie.

Het bestuur van ZVV-Veghel feliciteerd Image Fabrics 2 met het behaalde kampioenschap.



Nieuws | 1898 keer gelezen

Voetbalnieuws