Auteur: ZVV Veghel | 16-05-2019

Voetbal Inside 7

Deze inside 7 is er een met een koninklijk randje en ik zou zeggen lees INSIDE 6 special, waar voorzitter Aldi Kanoun op een geweldige humoristische wijze zijn kijk ten beste gaf op koningsdag 2019. En stiekem heb ik best genoten van het stukje en van de dag. Als lijdend voorwerp in deze kan ik best leven van zijn verfrissende visie en hij mag in de toekomst mij opvolgen want na 65 keer een inside produceren kan een andere columnist best wat nieuw elan toevoegen. Tot het zover is zal ik mij door onze voorzitter laten inspireren.
Tot slot rest het mij om iedereen te bedanken voor de vele felicitaties en de meest gehoorde zin de afgelopen tijd (is dik verdiend) mag weer in de motteballenkast en gaan we weer lekker over naar de orde van alle dag.

De kampioenen van het seizoen 2018/2019 mogen op de slotavond hun prijzen op komen halen. Het zijn  1e divisie: van der Linden Futsal
2e divisie: Image Fabrics 2
3e divisie: Brugmans FC
Dames-divisie: Team Rijkers

1e divisie
De strijd is dit seizoen gegaan tussen de vooraf van de competitie door mij voorspelde teams Van der Linden Futsal, Zelda en Fysio de Boekt. Team Van der Linden trok aan langste eind door een zeer brede selectie en enkele toppertjes. Na het bovennoemde trio gaapte er een groot gat met nummer 4 Hoogheide Bouw. Schildersbedrijf Franko van Bussel, team Teun-marketing en maakindustrie, Coro Advies en Fellows & Friends gaven elkaar weinig toe en werden goede middenmoters. Eetcafe De Ketel /Verstegen en Van Kuringe zullen pas bij aanvang van het volgend seizoen zien of ze gedegradeerd zijn.

2e divisie:
Image Fabrics 2 was zonder meer het beste team van de 2e divisie. Dit jonge team met hun ervaren coach Van Lith zal ook in de hoogste klassen een woordje mee spelen. De laatste wedstrijd van het seizoen was tussen Image 2 en 1 oftewel de vaders tegen de zonen. Uiteraard won de jeugd die class met ruime cijfers. Hele families waren opgetrommeld om dit schouwspel te zien. Prachtige ambiance. De enige dissonant was helaas de leidsman die met andere dingen bezig was. Van der Linden en KDV ’t Leeuwtje zullen in de nacompetitie dienen uit te maken wie er alsnog promoveert. Team PSN stopt er na dit seizoen mee maar was jarenlang een gerenommeerde tegenstander.

3e divisie:
Tot het laatst bleef het spannend in deze klasse. Brugmans FC en Ay Yildiz gaven elkaar geen duimbreed toe en uiteindelijk was een rechtstreeks duel Brugmans FC de sterkste. Ook dit jonge team blaakt van zelfvertrouwen om een tandje hoger te gaan spelen. Zaak zal zijn om ervoor te zorgen dat ze een vaste lijnrechter en een ervaren coach krijgen. Als voorbeeld kan dienen Pilz & Grillz 2, ook zo’n jong team maar dan aangevuld met enkele ervaren spelers. Eskens speelt al jaren in de subtop, dus ook dit jaar, op de voet gevolgd door Tres Punto, TuMoViNed, Knuvers en Balona. LaBrijn, en Van Campen haalden gelukkig ook nog voldoende punten, want SJK sluit dit jaar af als rode lantaarndrager.

Dames Divisie:
Team Rijkers is de trotse kampioen bij de dames en volgt Team van Sleuwen op die vorige jaren domineerde.

Zaalvoetbal Inside | 935 keer gelezen

Voetbalnieuws