Auteur: ZVV Veghel | 24-12-2019

JO15: winnaars Boerdonk-Keldonk 1, SCMH 2 en Blauw-Geel 1

Het is gelukt! Na vele pogingen is het dan toch eindelijk gelukt om de felbegeerde 1 prijs in de poule JO15 te winnen op het Jeugdkersttoernooi. Het team van Boerdonk-Keldonk 1 was met 5 overwinningen te sterk voor de concurrentie. Dat het sportief goed gaat met de samenwerkende teams van Boerdonk en Keldonk blijkt wel uit het feit dat er een sterke dame op het veld staat die haar mannnetje staat. Een goied voorbeeld doet volgen. Helemaal top.
Er is zeer sportief gespeeld waarbij de microfoonkwaliteiten van de heer Cor Opheij weer fantastisch waren met zijn krachtige stemgeluid. En natuurlijk met zijn compagnon Geert aan zijn zijde. Een skon duo!

In sporthal De Bunders was het een spektakel-stuk van de bovenste plank.
In de allerlaatste wedstrijd van deze dag stond de wedstrijd gepland tussen de nummers 1 en 2, voor dat moment. Beide teams hadden namelijk alles gewonnen. De winnaar gaat met de hoofdprijs naar huis: 1e prijs en eeuwige roem!
De strijd ging tussen SCMH 2 en Erp 4. De gehele wedstrijd golfde het spel op en neer. Met enorme kansen aan beide zijden. Pas in het slotstuk van de wedstrijd viel de beslissing. Moe maar voldaan trok SCMH 2 aan het langste eind met 1 doelpunt verschil: 0-1 Hoe trots kan je zijn als je als winnaar op de foto mag?

Een geweldig mooie dag in alle zalen waar gepassioneerd en atractief zaalvoetbal werd vertoond. Een promotie voor het zaalvoetbal.

In Zwijsen was Blauw-Geel 1 van een uitzonderlijke klasse. Met een enorm aantal doelpunten voor (27) was de 1e plaats onbereikbaar. 

Uitslagen Jeugdkersttoernooi 2019 Maandag 23 december Poule JO15 Erp

Uitslagen Jeugdkersttoernooi 2019 Maandag 23 december Poule JO15 Bunders

Uitslagen Jeugdkersttoernooi 2019 Maandag 23 december Poule JO15 Zwijsen

 

Nieuws | 787 keer gelezen

Voetbalnieuws