Auteur: ZVV Veghel | 08-02-2021

Aantal zaken op een rij...

Na de toetreding van enkele nieuwe bestuursleden tijdens de Algemene Leden Vergadering op 19 januari jl gaat de eerste bestuursvergadering binnenkort digitaal plaatsvinden. In deze eerste nieuwe samenstelling zullen er weer vele zaken besproken gaan worden, ondanks dat we al een hele tijd niet mogen zaalvoetballen. Er zijn altijd dingen die achter de schermen geregeld moeten worden of waar we alvast een voorschot op moeten gaan nemen.

Er zijn gelukkig voldoende zaken die de aandacht verdienen. Denk maar aan bijvoorbeeld de huidige competitie en zijn vervolg; hoe om te gaan met de voorzetting en de (toekomstige) ontwikkelingen binnen het scheidsrechterscorps, waar is de derde helft na het sporten in Sporthal De Bunders? 

En dit is ook een beetje de periode dat we als bestuur weer gaan nadenken aan het nieuwe seizoen. Plannen maken, uitnodigingen deelname nieuw seizoen versturen etc.
Wat we helaas niet kunnen orgnaiseren is onze "wereldberoemde" slotavond met bekerfinale. Een sluitstuk van eigenlijk een mooi zaalvoetbalseizoen met een feestavond tot in de late uurtjes. 

Ondanks dat we nu even niet kunnen voetballen is er voldoende activiteit achter de schermen binnen de vereniging; alleen dat is helaas niet altijd voor iedereen zichtbaar. We proberen toch enigzins te blijven communiceren met alle leden.

Nieuws | 649 keer gelezen

Voetbalnieuws