Auteur: ZVV Veghel | 13-11-2021

Competitie wordt weer hervat maandag 15-11

Maandag 15 november wordt de competitie weer hervat. Dat is de stelling van het bestuur. En als vereniging hebben we ons ook te houden aan de regels die de overheid stelt. Dit betekend dat alle sporters (spelers/speelsters) vanaf 18 jaar een CoronaToegangsBewijs (CTB) dienen te laten zien om aan de wedstrijd te mogen gaan deelnemen.

De uitvoering van het controleren zal door de aanvoerder/aanvoerdster dienen te gebeuren; de assistent-scheidsrechter kijkt alleen maar mee en controleert.

Indien je geen geldig CTB kan laten zien mag je NIET deelnemen aan de wedstrijd. Je mag dan niet in de sporthal aanwezig zijn.

Het is dus van belang dat je tijdig aan je coach/team doorgeeft of je wel/niet een geldig CTB hebt. Hij/zij kan dan zorgen dat er voldoende spelers/speelsters voor aanvang van de wedstrijd in de zaal aanwezig zijn. Dan sluiten we het risico van onvoldoende beschikbaarheid van spelers/speelsters uit. 
De verantwoordelijkheid van de controle ligt dus bij het team zelf.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent in de zaal zodat de hele procedure op tijd is afgerond. De wedstrijdklok gaat lopen op het tijdstip van aanvang wedstrijd vermeld op de website. Anders loopt het programma mogelijk veel te ver uit.
 
Scheidsrechters, vrijwilligers, coaches, trainers en diegene die functioneel aanwezig zijn hebben geen verplichting tot het laten zien van een CTB.

Publiek is niet welkom op de tribune of in de sporthal.

Met de CoronaCheckScanner controleer je de geldigheid van het coronabewijs.
De app is te downloaden via Google.

Het bestuur verwacht met deze wijze van handelen op een verantwoorde wijze de competitie te kunnen hervatten en te voldoen aan de geldende regels.

Nieuws | 613 keer gelezen

Voetbalnieuws