Auteur: ZVV Veghel | 08-02-2022

Update corona maatregelen / QR-codes

Hierbij een update/reminder over wat het bestuur momenteel van een team verwachten omtrent de huidige corona maatregelen.

Teams komen binnen in de sporthal en dienen zich te houden aan de geldende protocollen. Eén van die protocollen is het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en het op verzoek van de beheerder/ster laten zien van een geldig CoronaToegangsBewijs (CTB).
De ene beheerder/ster is feller op controle dan de andere, maar indien dit gevraagd wordt dan word er van je verwacht dat je netjes mee werkt met de aanwezige beheerder/ster. Degene die niet meewerkt aan de protocollen kan de toegang tot de sporthal/zaal worden ontzegd.
Iemand uit de sporthal zetten is nogal een ding en kan fysiek een probleem worden. Inschakelen van de politie is een alternatief maar een erg zwaar middel, maar waar nodig zal de beheerder/ster de keuze maken of dit wel of niet nodig is.

De corona-controle van leden van een team is neergelegd bij de aanvoerder/ster/contactpersoon van het team. Zij zijn het verlengstuk binnen onze vereniging en als zodanig verantwoordelijk voor de check.
 
Als bestuur vinden wij dat we ons allemaal aan de regels moeten houden zoals die zijn bepaald door de regering.

Als personen zich hier niet aan kunnen houden en niet fatsoenlijk kunnen communiceren dan moet zo iemand de toegang tot de zaal worden ontzegd. Als de persoon niet vertrekt dan wordt er niet gespeeld/gestart met de wedstrijd. Dit betekent op dit moment ook direct een reglementaire nederlaag voor de veroorzaker. Een afgevaardigde van het bestuur zal worden geïnformeerd over welke speler het gaat en deze zal direct worden geschorst tot nader order. Een andere rigoureuze maatregel is er niet.
Deze maatregel moeten we nemen om iedereen duidelijk te maken dat er met respect wordt omgegaan met de geldende maatregelen en met personen. Voor dissonanten is geen plek bij ZVV-Veghel.

Laten we met zijn allen de wijsheid in pacht houden, ons houden aan de regels en er de komende weken nog het beste van maken.

Nieuws | 507 keer gelezen

Voetbalnieuws