Auteur: ZVV Veghel | 13-10-2017

Voetbal Inside 2

Wat iedereen allang zag aankomen is thans een feit, Oranje is uitgeschakeld voor de eindronde WK 2018. Een goede eerste helft tegen Zweden was te weinig en daarmee was het lot beslist. Te weinig kwaliteit, inzet en motivatie deden ons de das om. Het afscheid van Arjen Robben
was groots en nog eenmaal liet hij zijn kunsten zien en dat was genieten, 200% werklust en dribbels zoals hij die alleen maar kan. Gaan tot het gaatje en zelfs nog dieper. Hij was een geweldige aanvoerder, en zijn enigste minpuntje waren zijn blessuregevoelige spieren. Ben benieuwd wanneer zijn opvolger zich aandient want binnen de huidige selectie zit weinig talent.

1e divisie:
Nu de kruitdampen van de eerste 5 wedstrijden zijn opgetrokken kunnen we de ranglijst nader onder de loep nemen en constateren dat de voorspelling voor aanvang van de competitie in Inside 1 aardig klopt. Van der Linden Futsal staat ongeslagen bovenaan met Fysiotherapie de Boekt op de 2e plaats. Zelda begon met een zwaar programma tegen Van der Linden die ze verloren en een gelijkspel tegen Fysio de Boekt. De voetballers van Teun doen het ook uitstekend en scharen zich bij de eerste vier. Dan valt er een gat met een 5-tal teams die aardig aan elkaar gewaagd zijn. Schilderbedrijf Franko van Bussel sluit de rij met 0 punten, maar maandag j.l speelden ze een puike wedstrijd voor de BLC-Cup, dus die klimmen nog wel.

2e divisie:
Fellows and Friends heeft 18 punten uit 6 wedstrijden. Dat is geen verrassing nu een aantal vrienden van weleer zich hebben verenigd in een nieuw team. De ervaring en routine die dit team heeft daar zullen zich nog menige jongere teams op verkijken. Selimiye Camii heeft weer wat oude glorie van stal gehaald zoals Genc en Metin en dat kun je zien, samen met Bouwbedrijf Willem Verbakel en Levensgenieters zullen ze proberen Fellows de zeik lauw te maken. Helaas voor de Leeuwen van de Atlas, Safetrans en PSN; zij gaan een zwaar seizoen tegemoet. Uzuma Juice zou er goed aan doen de spelregels die staan op deze site nog eens goed door te lezen, dat zou nodeloos irritatie voorkomen.

3e divisie:
Pilz and Grillz  met Tiny, Emiel en Pim van de Sanden gaan er voluit tegen aan en 13 punten uit 5 wedstrijden is een prima score. Het nieuwe zeer jonge team van Brugmans met veel talent staat knap 2e met evenveel punten als Balona SK. Eskes & Partners laat wat steken vallen maar sluiten wel aan in de kopgroep.Het moet gezegd worden in deze divisie staan de teams nog dicht bij elkaar. Van Campen en SJK sluiten de rij, maar hebben nog 15 wedstrijden voor de boeg, dus is alles nog mogelijk zou Dick Advocaat zeggen.

Dames:
2 teams zijn nog ongeslagen; de kampioen van afgelopen jaren Team van Sleuwen en VD Linden/ Koppig die enkele sterren uit Heeswijk heeft ingekocht en het resultaat is merkbaar. Ook het nieuwe team van Rijkers doet het erg goed. Bij deze moet wel rechtgezet worden dat Rijkers niet de naaimachinehandel is die voorheen de veteranen  van Blauw Geel sponseerde maar Fa.Rijkers uit Schijndel. Een voorval bij een dameswedstrijd mag niet onvermeld blijven. De scheidsrechter van dienst floot zo hard op zijn fluitje dat zijn kunstgebit de zaal in vloog onder grote hilariteit van de dames. Tip: gebruik Kukident.

 

 

 

 

Zaalvoetbal Inside | 1137 keer gelezen

Voetbalnieuws