Auteur: ZVV Veghel | 03-09-2017

ZELDA wint ZVV-schaal

Bij het begin van de competitie is het een traditie dat er gespeeld wordt om de ZVV-schaal. Dit jaar ging de strijd tussen Zelda Personeelsdiensten en Fysiotherapie de Boekt. Zelda werd afgelopen seizoen zowel kampioen als bekerwinnaar en Fysio de Boekt werd in beide gevallen 2e.
In een matig gevulde sporthal de Bunders en bij een tropische temperatuur van tegen de 30 graden  speelde beide teams een redelijke wedstrijd. De Boekt speelde zeer aanvallend maar een goede keeper bij de tegenpartij en paal en lat stonden succes in de weg. Zelda verdedigde bekwaam en counterde met succes. De spaarzame aanvallen van Zelda resulteerde in 2 doelpunten en zij wonnen zodoende met 2-0. Onder deskundige leiding van Jordy de Goey werd het een sportieve wedstrijd. Zelda mocht de bekende ZVV-schaal mee naar Heeswijk nemen uitgereikt door voorzitter Peter Teunis.
Fysiotherapie de Boekt met een illusie armer achterlatend, maar zij namen hun verlies sportief, met de felicitaties aan hun tegenstander.
Met deze wedstrijd is het seizoen geopend en via de ZVV-site kun je het verloop van de zaalcompetitie volgen wat programma betreft, maar ook de uitslagen volgen.
Elke maand kun je achtergrondinfo en andere nadere beschouwingen lezen in de rubriek INSIDE.

Nieuws | 1072 keer gelezen

Voetbalnieuws